Over Henk


Henk Schirris, geboren op 30-03-1953 te Eindhoven en momenteel woonachtig in de prachtige Brabantse gemeente Reusel, tussen Eindhoven en het Belgische Turnhout.


Henk heeft na voltooiïng van de middelbare school een opleiding gevolgd voor Onderofficier bij de Koninklijke Landmacht. Aldaar heeft Henk meerdere jaren diverse leidinggevende functies vervuld en heeft gedegen opleidingen gegeven aan Officieren en Onderofficieren in vakken als Logistiek, Leidinggeven en Didactiek.
Vanaf 1998 tot 2003 is Henk werkzaam geweest als Managment Adviseur en vervolgens aangesteld als commandant van een transporteenheid (de internationale huisvervoerder van Defensie) met gemiddeld zo'n 100 fte's en 78 voertuigen.

In de laatste jaren van zijn actieve dienst is Henk Schirris reïntegratie begeleider geweest voor militairen. In deze functie heeft hij succesvol dienstongeschikte militairen begeleid in het zoeken naar, vinden van, en solliciteren op een baan in het bedrijfsleven.
Juist in deze laatste jaren van zijn actieve dienst heeft Henk een passie opgebouwd voor het ondersteunen en helpen van mensen in het algemeen en het in juiste banen leiden van integratie in het bijzonder. Op de datum 1 januari 2009 is Henk Schirris officieel met functioneel leeftijdsontslag gegaan maar is momenteel druk met advies en ondersteuning, vanaf 2008 doet Henk dat onder eigen naam: Henk Schirris Advies & Ondersteuning

Naast dat alles heeft Henk ook nog een aantal hobbies zoals tennis, squash, cardiotraining / fitness en het maken van reizen. Maar ook Spiritualiteit en Boeddhisme zijn enkele verdere interesses welke Henk bezighouden.

Henk Schirris: “Ik ben een mensen-mens die graag samen met jou op zoek gaat naar jouw talenten en mogelijkheden, daarnaast breng ik de mindere persoonseigenschappen in kaart door je een spiegel voor te houden, zodat je jezelf nog beter kan ontwikkelen. Overigens heb je natuurlijk wel altijd zelf de regie in handen, zoals het hoort...”

Contact

Henk Schirris

Advies & Ondersteuning